Registracija

Registrujte novi nalog.

Ako ste već ranije registrovali nalog, ulogujte se.

Ukoliko ste ranije otvorili nalog preko Facebook-a ili Twittera prijavite se ovde. Otvaranje novih naloga na ovaj način nije više moguće.

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.


O sajtu

Slagalica.tv okuplja sve ljubitelje kvizova, da se nađu zajedno online i isprobaju svoja znanja i sposobnosti u međusobnom takmičenju. Trenutno postoji šest igara, od čega je jedna matematička sa brojevima, jedna logička sa znakovima, a ostale četiri igre su igre sa slovima i rečima u kojima se testira znanje.

Sadržaj igara Slagalica, Moj Broj i Skočko se dinamički generiše od strane računara proizvoljnim odabirom slova, brojeva odnosno znakova respektivno. Nov sadržaj za igre Spojnice, Asocijacije i Ko zna, zna neprekidno kreira ekipa Slagalice.tv. Ukoliko ste zainteresovani, možete nam slati reči i pojmove za ove tri igre, a zauzvrat će Vaš nalog automatski dobiti maksimalan broj poena za određenu igru kada dođe njen datum odigravanja.

Kontakt

Napomena: Ovaj sajt nije u vlasništvu RTS-a, niti na njemu rade zaposleni u Radio Televiziji Srbije. Jedino što je zajedničko sajtu i emisiji "TV Slagalica" je sličan format igara koje se igraju. Možete nas kontaktirati putem e-maila na adresi: info @ tvslagalica.com. Ukoliko imate neka pitanja ili želite da kontaktirate RTS u vezi TV emisije, možete to učini preko njihovog web sajta ili e-mail adrese koju možete videti u odjavnoj špici emisije.

 

Stranica kreirana za 0.0068 sec.

Copyright © 2024